Nieuwe Boekenbingo 2018

Het nieuwe jaar is nu al even bezig en misschien had jij als voornemen wel om wat meer te gaan lezen. Is het er nog niet van gekomen of vind je geen inspiratie? De bibliotheek helpt je uit de nood! Doe mee aan de Boekenbingo 2018 van Iedereen Leest en maak kans in Wuustwezel op een leuke boekenbon!!

Hoe werkt de boekenbingo? We dagen je uit om vóór 31 december boeken te lezen in 20 verrassende categorieën. Zo is er ‘een boek dat zich afspeelt in een land waar je nooit eerder was’ of ‘een boek met een titel van meer dan 5 woorden’. Of  wat dacht je van ‘een young adult boek’? Met deze boekenbingo ga je dus duidelijk eens andere boeken dan anders lezen. Ook Debby, onze winnaar van vorig jaar, vertelde dat ze door mee te doen, boeken gelezen heeft die ze anders niet zou lezen én die ze uiteindelijk heel goed vond.

Heb je inspiratie nodig bij een thema? Check dan regelmatig onze facebookpagina @bib.wuustwezel!

Zin gekregen om mee te doen? Haal je BoekenBingoformulier op in 1 van onze filialen of download het hier.

Is je formulier helemaal vol, vergeet het dan niet binnen te brengen in de bibliotheek vóór 31 december. We hangen je keuze graag op ter inspiratie van andere lezers én we verloten 1 Standaard boekenbon onder onze Bingolezers!

Veel leesplezier!