Boekenbingo bij de bib

Met de zomer voor de deur, kriebelt het bij jou misschien om weer aan het lezen te gaan. Weet je niet zo gauw wat te lezen of wil je wel eens iets nieuws proberen? We helpen je graag op weg met onze boekenbingo!.

Hoe werkt het? We dagen je uit om vóór 31 december boeken te lezen in 10 verrassende categorieën. Zo is er ‘een boek van een auteur jonger dan 35’ of ‘een boek dat zich afspeelt in een Vlaamse stad’ . Of  wat dacht je van ‘een historische roman’? Met deze boekenbingo ga je niet alleen eens andere boeken lezen, je gaat ook op een andere manier naar het boekenaanbod in de bib en je boekenkast kijken! Heb je inspiratie nodig? Check dan regelmatig onze website, facebookpagina of de 'bingo'-tafels in de bib!

Zin gekregen om mee te doen? Haal je BoekenBingoformulier op in 1 van onze filialen of download het hier.

Is je formulier helemaal vol, vergeet dan niet het binnen te brengen in de bibliotheek. We hangen je keuze graag op ter inspiratie van andere lezers én we verloten 3 Standaard boekenbons onder onze Bingolezers!

Veel leesplezier!

Hier vind je alvast een greep uit onze boekentips bij de eerste categorieën:

Een boek dat zich afspeelt in een Vlaamse stad

• Over elk vergeten heen, Jo Claes
  • De zomer van de doden, Toni Coppers