Fotowedstrijd “Bibboek op vakantie”

Niet alleen onze klanten reizen heel wat af, ook onze boeken doen dat, stiekem samen met jullie. Misschien bent u wel, net als wij, benieuwd naar waar die boeken overal naartoe gaan? Daarom organiseren we deze zomer de FOTOWEDSTRIJD ‘Met mijn bibboek op vakantie’!

In je luie zetel in de tuin? Op een bankje in het park? Tussen de palmbomen op het strand? Of in een hangmat in de jungle? Jij en je bibboek vormen een hartverwarmend duo! Verras ons met een leuke foto van dit duo en maak kans op…  een leuke boekenbon natuurlijk, voor nog meer leesplezier!!

Hoe kan je deelnemen?

Maak een vakantiefoto/selfie met je bibboek en/of ‘bibboek-op-vakantie’ bladwijzer, te verkrijgen aan de balie. Post deze op onze facebookpagina of mail dit naar winnie.heyvaert@wuustwezel.be met vermelding "Vakantie met de bib in...".

Je kan je foto tot 30 september insturen. Lees zeker ook het reglement, dat vind je hier!