Griezelen in de bib

Zoek je nog iets spannends om te doen tijdens de herfstvakantie? Op dinsdag 31 oktober organiseren we een super gggrrriezelige kookworkshop.

Ben je tussen 6 en 11 jaar en durf jij wel wat? Dan ben je van harte welkom in onze bib om samen te bibberen bij griezelverhalen en verschrikkelijke hapjes te brouwen in onze heksenketel. En als je wil, mag je je verkleden! Misschien krijgen de monsters, spoken en heksen dan wel schrik van jou!

Waar en wanneer worden je zenuwen getest? Dinsdag 31 oktober, tussen 14u en 16u30 in Bib Wuustwezel, Dorpsstraat 36.

Het griezelen is gratis maar reserveer wel je plekje. Dat kan aan de balie van de bib, via e-mail bibliotheek@wuustwezel.be of via telefoon 03 690 46 40. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt tot 16!