Kinderboekenbingo in bibliotheek Wuustwezel

Hey kids, de zomervakantie is in aantocht en dan hebben jullie vast veel tijd om te lezen!

Zoek je nog een spannend boek om die regennamiddag door te komen of lig je graag in het zonnetje met een avonturenboek, dan kan je natuurlijk altijd in de bib terecht! Maar omdat het tussen die vele boeken soms moeilijk kiezen is, helpen we jullie graag op weg met onze Kinderboekenbingo!

Hoe werkt het: We dagen je uit om tegen het einde van de zomervakantie boeken te lezen in de 5 leuke thema's van de kinderboekenbingo. Wat dacht je van ‘een boek waarin vakantie een rol speelt’? Of van ‘een boek met een dier in de titel ’? Telkens je een boek gelezen hebt in een thema, kan je de titel invullen op je bingoformulier en aanduiden wat je ervan vond! Is je formulier vol, breng het dan snel binnen in de bibliotheek! Wij hangen het op in onze bib en jij krijgt een stempel op je Vlieg spaarkaart waarmee je nog een mooie prijs kan winnen!

Natuurlijk helpen we graag met de keuze van de boeken: in de bibliotheek zullen ‘bingotafels’ staan met voorbeeldboeken voor elke categorie!

Heb je zin om mee te doen, download dan hier je Kinderboekenbingo formulier of haal er eentje in onze bibliotheek!