Bibliotheek Wuustwezel

Kinderboekenbingo in bibliotheek Wuustwezel

gepost op: 29 juni 2017

Hey kids, de zomervakantie is in aantocht en dan hebben jullie vast veel tijd om te lezen!

Zoek je nog een spannend boek om die regennamiddag door te komen of lig je graag in het zonnetje met een avonturenboek, dan kan je natuurlijk altijd in de bib terecht! Maar omdat het tussen die vele boeken soms moeilijk kiezen is, helpen we jullie graag op weg met onze Kinderboekenbingo!

Hoe werkt het: We dagen je uit om tegen het einde van de zomervakantie boeken te lezen in de 5 leuke thema's van de kinderboekenbingo. Wat dacht je van ‘een boek waarin vakantie een rol speelt’? Of van ‘een boek met een dier in de titel ’? Telkens je een boek gelezen hebt in een thema, kan je de titel invullen op je bingoformulier en aanduiden wat je ervan vond! Is je formulier vol, breng het dan snel binnen in de bibliotheek! Wij hangen het op in onze bib en jij krijgt een stempel op je Vlieg spaarkaart waarmee je nog een mooie prijs kan winnen!

Natuurlijk helpen we graag met de keuze van de boeken: in de bibliotheek zullen ‘bingotafels’ staan met voorbeeldboeken voor elke categorie!

Heb je zin om mee te doen, download dan hier je Kinderboekenbingo formulier of haal er eentje in onze bibliotheek!

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Leestips voor sombere dagen

De weersvoorspellingen zijn wat triest deze week, maar niet getreurd: slecht weer is het ideale klimaat voor het lezen van boeken! Bij deze dus een aantal boekentips voor onze boekenbingo! Lees verder

Boeken toe

Omwille van onze nationale feestdag, blijven de deuren van de bibliotheek gesloten op vrijdag 21 juli. Op zaterdag 22 juli zijn we wel open van 10u - 12u, zoals altijd. Lees verder
Meer nieuws