Workshop ‘Lentekriebels in de bib’

Zoek je nog iets leuks om te doen tijdens de paasvakantie? Zonneschijn of regendag, op dinsdag 11 april kan je bij ons in de bib terecht!

We organiseren die dag een natuurspeurtocht met leuke doe-opdrachtjes. Bij mooi weer trekken we er met zijn allen op uit in de omgeving van de bib, bij echt slecht weer blijven we liever binnenhuis, maar wordt het daarom niet minder leuk! En de bib zou de bib niet zijn als we er ook geen boeken bijhalen. Je kan dus ook even lekker bekomen van al de inspanningen bij een leuk verhaal!

Praktische informatie:
Wanneer? Dinsdag 11 april, tussen 14u en 16u30
Waar? Afspraak in Bib Wuustwezel, Dorpsstraat 36
Voor wie? Alle kinderen tussen 6 en 11 jaar die zin hebben in avontuur
Hoe? Deelnemen is gratis maar inschrijven is verplicht. Dit kan aan de balie van de bib, via e-mail bibliotheek@wuustwezel.be of via telefoon 03 690 46 40.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus heb je er zin in, reserveer dan snel je plekje!