Jeugdboekenmaand van start! Kom jij ook feesten in onze bib?

gepost op: 28 februari 2017

Maart = Jeugdboekenmaand! De hele maand maart worden onze jeugdboeken in de kijker gezet, dit jaar onder het thema ‘M/V/X, ik ben wie ik ben’.

In de bibliotheek doen we volop mee! Zoals elk jaar vieren we in onze 3 bibliotheekfilialen ‘het megaleuke jeugdboekenfeest’. De leerlingen van Berkenbeek Secundaire School zorgen voor de versiering van onze bibs. En alle kleuters en kinderen kunnen dan op zoektocht in de bibliotheek, buttons maken en uiteraard pannenkoeken eten. De (groot)ouders kunnen tijdens het wachten op de bengels terecht in het leescafé voor een koffietje!

Speel ook eens mee met het online bibspel: vanaf 1 maart op http://www.jeugdboekenmaand.be/ !

Waar en wanneer feesten we?: In Loenhout op 8 maart van 14u00 tot 16u00, in Gooreind op 15 maart van 13u30 tot 16u30 en in Wuustwezel op 22 maart van 13u30 tot 16u30. Alle kinderen van 0 tot … jaar welkom!