Schildersatelier tijdens de paasvakantie!

Zin om je eens creatief uit te leven tijdens de paasvakantie? Kom dan naar onze bib! Op donderdag 12 april geeft kunstenares Marjet Martens uit Wuustwezel een toffe schilderworkshop. Eerst doen we inspiratie op uit verhalen die Marjet zal voorlezen. Daarna gaan we met verf en penseel aan de slag. Best dus kleren aantrekken waar al eens een verfspatje mag opvallen!

Ben jij een creatieveling tussen 8 en 10 jaar oud? Dan ben je die donderdag van harte welkom in onze bibliotheek in Wuustwezel van 14u tot 16u30 om mee te komen doen. Reserveer je plekje aan de balie van één van onze bibs, via bibliotheek@wuustwezel.be of op tel. 03 690 46 41.

Wees er wel snel bij want het maximum aantal inschrijvingen ligt op 12! Deze workshop is GRATIS!