Supergrote boekenverkoop!

gepost op: 31 mei 2017

Naar jaarlijkse gewoonte, verkoopt de bib van Wuustwezel haar afgevoerde boeken in de maand juni!

Voor volwassenen biedt de bibliotheek thrillers, detectives, romantiek, waargebeurde verhalen en romans te koop aan, naast een groot aantal informatieve boeken (kookboeken, reisgidsen, …).

Ook voor de jeugd heeft de bibliotheek heel wat in de aanbieding: er zijn volop prentenboeken, jeugdboeken en weetjesboeken te krijgen.

En dit alles voor een mooi prijsje: boeken gaan de deur uit voor 1€, voor een tijdschrift betaal je 0.20€.

Ben je een echte boekenliefhebber grijp dan in juni je kans om je huisbibliotheek aan te vullen of om vakantieliteratuur in te slaan en hou alvast één van de volgende data vrij:

• Zaterdag 17 juni tussen 10u en 13u in de Poort in de bibliotheek van Wuustwezel.
  • Zondag 25 juni tussen 10u en 16u in de Theo Verellenlaan vóór de bibliotheek in Gooreind. In Gooreind valt de boekenverkoop samen met de garageverkoop en het tuinfeest!