Verwendagen en Digitale Week!

Van 20 oktober tot 5 november is het Digitale Week. Digitalisering gaat razendsnel en daarom willen we volop inzetten op digitale vaardigheden. Ook de bibliotheek van Wuustwezel doet mee en heeft een programma uitgewerkt!

Op zaterdag 21 oktober luiden we de Digitale week in met een verwendag in Wuustwezel. De bib is uitzonderlijk een uurtje langer open, van 10u tot 13u. Je kan er terecht in het gezellige leescafé, aangekleed in samenwerking met kringwinkel De Cirkel, om wat te lezen bij een gratis drankje met iets lekkers. Ontdek ook onze digitale beleefhoeken: lees een boek met aangepaste soundtrack, doe digitaal inspiratie op in onze handwerkhoek of beleef hoe mensen met een visuele beperking toch volop kunnen genieten van een boek in onze luisterhoek met Daisy- en luisterboeken.

Op zaterdag 28 oktober is het verwendag in de bibliotheek van Gooreind. Iedere lezer die die dag in de bib van Gooreind even binnenspringt, zal er verwend worden met een drankje en iets lekkers.

Kan je er niet bijzijn op een van onze verwendagen, niet getreurd. Tot 4 november kan je in de bib van Wuustwezel nog terecht in het leescafé en de beleefhoekjes.
Er worden in de Digitale Week ook diverse workshops georganiseerd.

• Maandag 23/10, 18u30 tot 20u – Naaiblogsters Mieke en Lesley op bezoek
  • Dinsdag 24/10, 18u én 19u  -  Demo ‘Wegwijs met apps’ in samenwerking met Digipunt. Heb je een eigen tablet of smartphone, breng deze dan mee. Ook in de bib zijn er tablets beschikbaar.
  • Woensdag 25/10, 14u tot 16u – Breien met Lief.
  • Donderdag 26/10, 19u tot 20u – Haakideeën van Mai

Alle activiteiten zijn gratis en inschrijven is niet nodig!

Opgelet, de bibliotheek zal gesloten zijn op 1 en 2 november.