Zo Dichtblij in Bibliotheek Wuustwezel

gepost op: 4 mei 2017

Op zaterdag 29 april 2017 startte de campagne “Zo Dichtblij”, de opvolger van de gekende campagne “Met Belgerinkel naar de Winkel”. De campagne loopt tot en met 3 juni 2017.

Ook de bibliotheek doet mee! Al wie tijdens deze periode met de fiets of te voet naar de bib komt, wordt beloond met een tombolalot met unieke code.

Je kan deze code registreren via www.zodichtblij.be, zo neem je deel aan de lokale prijzenpot (bonnen toerisme, cadeaubonnen, prijzen geschonken door deelnemende handelaars, …) die tijdens Vlaanderen Feest zal worden uitgereikt. Vind je het niet zo eenvoudig om je lot online te registreren, dan kun je je lotje ook deponeren in onze verzamelbox in de bib (of het gemeentehuis en de dienstencentra). Vergeet dan zeker je contactgegevens niet te noteren.

Ben je dus te voet of met de fiets, aarzel dan niet om je tombolalotje te vragen!