Fotowedstrijd ‘Met mijn bibboek op vakantie’

Niet alleen onze klanten reizen heel wat af, ook onze boeken doen dat, stiekem samen met jullie. Misschien bent u wel, net als wij, benieuwd naar waar die boeken overal naartoe gaan? Daarom organiseren we deze zomer de fotowedstrijd ‘Met mijn bibboek op vakantie’!

In je luie zetel in de tuin? Op een bankje in het park? Tussen de palmbomen op het strand of in een hangmat in de jungle… Jij en je bibboek vormen vast een hartverwarmend duo! Verras je ons met een leuke foto van dit duo, dan maak je kans op…  een leuke BOEKENBON natuurlijk, voor nog meer leesplezier!!

Hoe kan je deelnemen?

Maak een vakantiefoto/selfie met je bibboek en/of ‘bibboek-op-vakantie’ bladwijzer (te verkrijgen aan de balie). Post deze op onze facebookpagina of mail dit naar winnie.heyvaert@wuustwezel.be met vermelding "Vakantie met de bib in...". In het laatste geval zetten wij je foto dan zelf op facebook! Je kan je foto insturen tot 30 september.

Neem best ook ons reglement even door!

Wedstrijdreglement fotowedstrijd ‘Bibboek op vakantie'

1. De wedstrijd loopt tot 30 september 2018

2. De wedstrijd staat open voor iedereen, ongeacht leeftijd en woonplaats.

3. De deelnemers gaan ermee akkoord dat de Openbare Bibliotheek van Wuustwezel alle ingezonden foto’s mag gebruiken in andere publicaties ter promotie van de bibliotheek. Dit alles zonder commerciële doeleinden, maar onbeperkt in tijd.

4. De deelnemers dragen de volle verantwoordelijkheid voor hun ingeleverde werken, zowel op vlak van het recht van privacy als op vlak van auteursrechten. Door zijn of haar inzending verklaart de fotograaf dat de personen die op de foto’s voorkomen geen bezwaar hebben tegen publicatie. De inzender moet houder zijn van het auteursrecht op elke door hem/haar ingezonden foto, dat wil zeggen dat de inzender de foto zelf heeft genomen. De organisatie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke inbreuk op het auteursrecht door de inzender.

5. De namen van alle deelnemers kunnen publiek gemaakt worden, samen met het door hen ingezonden fotomateriaal.

6. Tegen de beslissing over de winnaar is geen verhaal mogelijk en er wordt geen correspondentie over gevoerd.

7. Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaarden de deelnemers alle bepalingen van dit reglement.