Bibliotheek Wuustwezel

Materialen reserveren

Reserveren via 'Mijn Bibliotheek'

1. Zoek het materiaal eerst op in de catalogus op wuustwezel.bibliotheek.be

2. Klik op de titel van het gewenste materiaal. Klik daarna rechts op de knop 'waar staat het'.3. Klik nu op de knop 'reserveer' achter het materiaal dat je wenst te reserveren.
Opgelet! Enkel materialen die uitgeleend zijn en waar dus een rood kruisje bij staat, kunnen gereserveerd worden. Materialen met een groen kruisje zijn gewoon aanwezig in de bibliotheek en kunnen dus niet gereserveerd worden.

4. Nu dien je enkel nog in te loggen bij 'mijn bibliotheek'. Klik nogmaals op 'reserveer' om de reservatie te bevestigen. Indien er meerdere personen aan je profiel hangen, kies je eerst de persoon op welke naam je het materiaal wil reserveren.

5. Je ziet nu onder 'Reserveringen' de status van de reservatie. 'Aanvraag geldig' betekent dat de reservatie correct geplaatst is. Wanneer het materiaal beschikbaar is, zal je zien in welke bib je deze kan komen ophalen. Als je een emailadres hebt opgegeven bij de bib, zal je ook steeds een mailtje krijgen wanneer het gereserveerde item klaar ligt.

Reservaties kunnen ook gemaakt worden aan de balie in elke bibliotheek, op het telefoonnummer 03/690.46.40 of via bibliotheek@wuustwezel.be