Vacature bibliotheekassistent

Heb jij zin in een toffe, dynamische job in onze bibliotheek? We zoeken een enthousiaste medewerker die mee wil instaan voor het vlot verloop van de directe en indirecte dienstverlening in de bibliotheek.

Je bent een hulpvaardige en vriendelijke collega met de nodige vakkennis die beschikt over een diploma van het hoger secundair onderwijs of gelijkwaardig. Een rijbewijs B dient behaald te zijn uiterlijk 2 jaar na indiensttreding. Je bent bereid om avond- en weekendprestaties te leveren. Niveau C - contractueel - 19/38 uur - onbepaalde duur.

Solliciteren kan door je brief, het standaard sollicitatieformulier, een uittreksel uit het strafregister, een kopie van je rijbewijs en diploma te bezorgen, uiterlijk 13 december 2019 aan de personeelsdienst, Bredabaan 735, 2990 Wuustwezel.

De preselectie gaat door op 20 december 2019, er worden maximum 20 kandidaten geselecteerd. Het schriftelijk examen vindt plaats op 10 januari, de mondelinge en praktische proef op 4 februari 2020. Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Het standaardformulier en de infobundel zijn te bekomen op www.wuustwezel.be of bij de personeelsdienst, 03 690 46 19, personeel@wuustwezel.be